Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g83g54kcal1.3g12.5g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit42g11kcal0.4g2g0.1g1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g38g11kcal0.4g1.8g0.2g1.1g
Vihreä papu, pitkä21g5.6kcal0.4g0.9g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g139kcal15.8g0g8.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g453kcal37g34.8g18.6g5.2g
Valittu annoskoko436g226kcal18.5g17.4g9.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna218g113kcal9.3g8.7g4.7g1.3g
Arvot/100g100g52kcal4.2g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856