Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g150g53kcal5.5g6.4g0.6g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 112g388kcal6.2g85.6g1.3g1.4g
Becel olive (Becel), annos 100g23g79kcal0g0.7g8.5g0g
Mansikka 75g35kcal0.4g6.3g0.1g1.4g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g1396kcal24.8g266.6g21g6.8g
Valittu annoskoko437g698kcal12.4g133.3g10.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna218g349kcal6.2g66.7g5.3g1.7g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108