Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 64g85kcal1.7g2.1g7.7g0g
Maustepippuri, annos 1g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.9g5.5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g37g49kcal4.9g0.1g3.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale32g19kcal3.2g1.6g0.1g23.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl10g85kcal0g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g1498kcal99.4g11.6g117.8g48.8g
Valittu annoskoko436g749kcal49.7g5.8g58.9g24.4g
Annoskoko puolitettuna218g375kcal24.9g2.9g29.5g12.2g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796