Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g124g273kcal29.7g2.5g16.1g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g237g189kcal11.8g33.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g995kcal87.6g83g37.4g2.8g
Valittu annoskoko437g498kcal43.8g41.5g18.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna218g249kcal21.9g20.8g9.4g0.7g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927