Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2399g1517kcal72g115.1g84g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g312g998kcal34.3g199.6g6.9g34.3g
Vehnäjauho, sunnuntai624g2183kcal74.8g442.8g13.1g18.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Voi 240g1740kcal2.9g1g195g0g
Rypsiöljy 216g1909kcal0g0g215.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 564g708kcal62g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g18110kcal492g1520g1131.4g106g
Valittu annoskoko4368g9055kcal246g760g565.7g53g
Annoskoko puolitettuna2184g4527kcal123g380g282.9g26.5g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197