Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g77g277kcal34.6g30.8g4.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1890g6615kcal226.8g1341.9g39.7g56.7g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 245g559kcal32.6g37.7g11g91.9g
Oivariini vähärasvainen21g116kcal0.2g0.2g12.6g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g15133kcal588.4g2821.2g135.8g297.2g
Valittu annoskoko4368g7567kcal294.2g1410.6g67.9g148.6g
Annoskoko puolitettuna2184g3783kcal147.1g705.3g34g74.3g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590