Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1920g2669kcal364.8g0g134.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1440g994kcal57.6g158.4g11.5g44.6g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g960g3226kcal76.8g681.6g21.1g45.1g
Lihaliemikuutio Maggi48g134kcal4.3g3.4g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g14045kcal1007g1686.8g356g179.4g
Valittu annoskoko4368g7022kcal503.5g843.4g178g89.7g
Annoskoko puolitettuna2184g3511kcal251.8g421.7g89g44.9g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988