JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1985g6946kcal238.1g1409g41.7g59.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g131g1178kcal0g0g130.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g22g4.4kcal0g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1090g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1112g2558kcal322.5g27.8g133.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g21373kcal1121.6g2876.4g612g119g
Valittu annoskoko4368g10686kcal560.8g1438.2g306g59.5g
Annoskoko puolitettuna2184g5343kcal280.4g719.1g153g29.8g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628