Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1690g10139kcal405.5g111.5g912.5g0g
Kananmuna kuoreton 1549g2210kcal193.6g4.6g158.8g0g
Emmental, punaleima 17%1056g3063kcal359.1g0g179.5g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 70g124kcal3.7g26.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g31069kcal1923.8g285.4g2501.6g0.8g
Valittu annoskoko4368g15535kcal961.9g142.7g1250.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna2184g7767kcal481g71.4g625.4g0.2g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526