Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)878g492kcal74.6g43.9g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu446g562kcal49.1g1.3g40.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%42g105kcal5.9g4.6g2.4g20.6g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit112g449kcal44.9g18g22.5g16.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale35g21kcal3.5g1.8g0.1g25.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g492g472kcal20.6g83.6g1g24.1g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g176g32kcal3.7g0.4g0.7g4.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen246g342kcal46.7g0g17.2g0g
Katkarapu 246g168kcal35.5g0g2.7g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g176g242kcal47.4g0g6.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g35g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä432g657kcal134.7g0g12.5g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g176g88kcal1.8g21.1g1.8g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g878g2195kcal158g13.2g166.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g11658kcal1253.6g377.2g551.6g185.2g
Valittu annoskoko4368g5829kcal626.8g188.6g275.8g92.6g
Annoskoko puolitettuna2184g2915kcal313.4g94.3g137.9g46.3g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878