Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 601g1275kcal59.7g5.5g114.2g0.2g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g901g514kcal12.6g111.8g1.8g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 361g107kcal6.8g12.6g0.9g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 2403g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix60g30kcal0.9g6g0.3g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g18g22kcal0.5g1.1g1.6g0.3g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Ruohosipuli 12g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g3967kcal164g283.6g238.6g25.6g
Valittu annoskoko4368g1984kcal82g141.8g119.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna2184g992kcal41g70.9g59.7g6.4g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845