Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Kukkakaali 350g84kcal6.3g7.7g1.1g8.1g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g1156g532kcal27.7g69.4g8.1g37g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g525g610kcal37.3g105.1g4.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow46g118kcal4.6g4.6g9.1g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1401g490kcal22.4g96.7g1.4g19.6g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g4571kcal249g710.6g52.4g162g
Valittu annoskoko4368g2286kcal124.5g355.3g26.2g81g
Annoskoko puolitettuna2184g1143kcal62.3g177.7g13.1g40.5g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946