Kevyt makaronilaatikko (10% nauta, 0% maito, ei juustoa)

Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta.

Kuori ja hienonna iso sipuli.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, lisää sipuli ja kuullota.

Mausta seos 1/2 tl suolaa, ripauksella valkopippuria ja 1tl paprikajauhetta.

Kaada uunivuoan pohjalle puolet makaroneista, väliin jauhelihaseos, päälle loput makaronit.

Sekoita 3 kananmunaa ja 7 dl maitoa, lisää seokseen 1 tl suolaa ja 1 rkl kuivattua lipstikkaa (ei löytynyt ruoka-ainehausta).

Kaada neste vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa tunti.

Tarjoa ketsupin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn Paras (keittämätön)961g3364kcal126.9g660.2g20.2g30.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha961g1595kcal182.6g0g96.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kananmuna kuorineen punnittu445g560kcal48.9g1.3g40g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1682g448kcal55.5g52.1g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.8g15kcal0.7g0.9g0.6g1.8g
Valkopippuri 2.4g6.8kcal0.2g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g12141kcal837.4g1459.8g315.2g76.6g
Valittu annoskoko4368g6070kcal418.7g729.9g157.6g38.3g
Annoskoko puolitettuna2184g3035kcal209.4g365g78.8g19.2g
Arvot/100g100g139kcal9.6g16.7g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371239