Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2711g2194kcal42.6g456.2g1.4g81.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1594g288kcal8.9g39.8g6.4g11.2g
Mineraalisuola keskiarvo 16g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy47g411kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g5787kcal103.2g992g109g185g
Valittu annoskoko4368g2893kcal51.6g496g54.5g92.5g
Annoskoko puolitettuna2184g1447kcal25.8g248g27.3g46.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773