Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 26g101kcal10.1g12.2g0.6g2.7g
Kaali, valkokaali122g26kcal1.5g4.1g0.2g2.6g
Sipuli (käsittelemätön)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g288kcal24.4g39.4g1.8g13.2g
Valittu annoskoko437g144kcal12.2g19.7g0.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna219g72kcal6.1g9.9g0.5g3.3g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437