Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 96g73kcal1.8g14.9g0.2g1g
Parsakaali (Pirkka)61g18kcal2.8g1.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g17g56kcal3.7g0.1g4.7g0g
Vesi242g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g310kcal17.2g35g10.2g2.8g
Valittu annoskoko438g155kcal8.6g17.5g5.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna219g78kcal4.3g8.8g2.6g0.7g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056