Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g44g158kcal12.3g0.9g11.8g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g109g280kcal19.7g3.5g20.8g0.5g
Ranskankerma Valio53g147kcal1.3g1.8g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1581kcal102.6g13.2g124.2g1g
Valittu annoskoko438g791kcal51.3g6.6g62.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna219g395kcal25.7g3.3g31.1g0.3g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357