Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 87g286kcal8.9g58g1g2.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g81g28kcal0.8g5.5g0.4g1.1g
Amerikan Pekoni filee, HK33g52kcal6.9g0.1g29.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa33g98kcal7.5g0g7.5g0g
Maito, Kevyt87g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1370kcal93g136.4g101.6g8g
Valittu annoskoko438g685kcal46.5g68.2g50.8g4g
Annoskoko puolitettuna219g343kcal23.3g34.1g25.4g2g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094