Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 33g120kcal3.4g24.6g0.3g1.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%88g53kcal2.8g6.2g1.8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)28g55kcal1.1g9.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g26g38kcal3.3g0.1g3g0g
Lohi tuoresuolattu 219g394kcal53g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1320kcal127.2g81.2g52.2g3.4g
Valittu annoskoko438g660kcal63.6g40.6g26.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna219g330kcal31.8g20.3g13.1g0.9g
Arvot/100g100g151kcal14.5g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281