Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 350g776kcal61.3g0g59.6g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)13g16kcal0.4g0.6g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.8g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Fetajuusto, Valio39g106kcal7.5g0.4g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1870kcal144.6g3g143.6g0g
Valittu annoskoko438g935kcal72.3g1.5g71.8g0g
Annoskoko puolitettuna219g468kcal36.2g0.8g35.9g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923