Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow112g96kcal5.2g16.9g0.6g5.6g
Soijanakki, hälsans kök84g206kcal15.2g5.9g13.5g0g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 112g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g796kcal46.8g82.6g28.8g15.6g
Valittu annoskoko438g398kcal23.4g41.3g14.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna219g199kcal11.7g20.7g7.2g3.9g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794