Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g23.9g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g125g438kcal16g87.1g2.4g4g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1822kcal108.8g189.8g69.2g9g
Valittu annoskoko438g911kcal54.4g94.9g34.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna219g455kcal27.2g47.5g17.3g2.3g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518