Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha562g862kcal108.5g0g47.2g0g
Lanttu 562g162kcal5.6g25.9g1.7g10.1g
Palsternakka 337g215kcal1.7g39.8g1.3g15.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g731g205kcal4.4g43.5g1.5g18.3g
Tomaattimurska, 1 prk450g121kcal2.7g23.8g0.9g6.3g
Sipuli 562g170kcal7g27g1.1g9.6g
Valkosipuli 135g146kcal10.7g22g0.8g2.8g
Rypsiöljy 56g497kcal0g0g56.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow59g152kcal5.8g5.8g11.7g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Naudanliha141g216kcal27.1g0g11.8g0g
Lanttu 141g41kcal1.4g6.5g0.4g2.5g
Palsternakka 84g54kcal0.4g10g0.3g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g183g51kcal1.1g10.9g0.4g4.6g
Tomaattimurska, 1 prk112g30kcal0.7g6g0.2g1.6g
Sipuli 141g43kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8747g6710kcal377.6g548.6g307.4g162g
Valittu annoskoko4374g3355kcal188.8g274.3g153.7g81g
Annoskoko puolitettuna2187g1678kcal94.4g137.2g76.9g40.5g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794