Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea750g75kcal8.2g6g1.5g9g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Miniluumutomaatti, annos 250g375g75kcal2.2g12.4g1.1g0g
Paprika punainen 510g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g1349g540kcal20.2g80.9g4g33.7g
Katkarapu 540g369kcal77.9g0g5.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Sinappi, Dijon, 1 tl72g102kcal3.4g6.6g6.8g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)90g184kcal1.1g41.4g1.5g0g
Hunaja 39g129kcal0.2g31.5g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8748g3577kcal262g445.8g49.2g125.4g
Valittu annoskoko4374g1788kcal131g222.9g24.6g62.7g
Annoskoko puolitettuna2187g894kcal65.5g111.5g12.3g31.4g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364