Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 127g42kcal0.8g7.1g0.3g3.2g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)17g14kcal1.6g1.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g8.2g45kcal0g0g4.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 106g119kcal22.3g0g3.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g456kcal50g20.8g17g7.4g
Valittu annoskoko439g228kcal25g10.4g8.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna219g114kcal12.5g5.2g4.3g1.9g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037