Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 187g286kcal36.2g0g15.7g0g
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Punaviini 31g22kcal0.1g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 17g8.1kcal0.2g1.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g728kcal76.2g16.4g34.2g5.2g
Valittu annoskoko439g364kcal38.1g8.2g17.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna219g182kcal19.1g4.1g8.6g1.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260