Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g200g740kcal27.8g145g5g8.2g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Chilikastike original, Felix120g106kcal2g18g0.1g0g
Persilja 240g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g800g480kcal3.2g120g0.8g11.2g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 2000g2950kcal430g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g10336kcal1038.8g649.8g385.8g77.4g
Valittu annoskoko4380g5168kcal519.4g324.9g192.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna2190g2584kcal259.7g162.5g96.5g19.4g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152