Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 2663g2225kcal33.8g114g169.7g58.9g
Jauheliha, sika-nauta 1065g2359kcal186.4g0g181.1g0g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)266g336kcal29.3g0.8g24g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g194kcal0.3g0.3g21.3g0g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8768g11325kcal516.4g272.4g887.4g128.8g
Valittu annoskoko4384g5662kcal258.2g136.2g443.7g64.4g
Annoskoko puolitettuna2192g2831kcal129.1g68.1g221.9g32.2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064