Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g107g177kcal21.5g0g10.7g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)50g175kcal8g32g1.3g3g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g43g47kcal3.4g5.9g0.4g3.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g33g81kcal6.2g0g7.1g0g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana878g1117kcal82.4g94g45.2g16.4g
Valittu annoskoko439g558kcal41.2g47g22.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna220g279kcal20.6g23.5g11.3g4.1g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485