Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 351g84kcal6.3g7.7g1.1g8.1g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)18g25kcal0.7g1.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g404kcal15.4g21.6g23.4g16.4g
Valittu annoskoko439g202kcal7.7g10.8g11.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna220g101kcal3.9g5.4g5.9g4.1g
Arvot/100g100g46kcal1.8g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200