Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto75g255kcal15g0g21.7g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)10g27kcal1.2g1.3g1.9g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g50g159kcal1.1g1.5g16.5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g1097kcal59.6g21.8g81.8g14.2g
Valittu annoskoko439g549kcal29.8g10.9g40.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna220g274kcal14.9g5.5g20.5g3.6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036