Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g54g53kcal4.7g3.8g1.9g0.4g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g150g255kcal30g0g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 236g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g616kcal69.4g7.6g33.8g0.8g
Valittu annoskoko440g308kcal34.7g3.8g16.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna220g154kcal17.4g1.9g8.5g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505