Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g285g77kcal3.7g13.7g0.6g4.8g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1542g1696kcal354.6g0g27.8g0g
Paprika, punainen488g126kcal4.4g22.5g2g9.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g514g129kcal6.7g21.6g1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen617g123kcal3.7g23.4g1.9g8.6g
Herkkusieni säilyke 368g62kcal7.7g0.7g1.1g8.8g
Ruokaöljy keskiarvo 64g568kcal0g0g64.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P514g308kcal5.1g23.1g20.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g6178kcal771.8g210g238.4g70.2g
Valittu annoskoko4392g3089kcal385.9g105g119.2g35.1g
Annoskoko puolitettuna2196g1544kcal193g52.5g59.6g17.6g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855