Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1126g1915kcal225.2g0g112.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2027g3284kcal170.3g243.2g160.1g95.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1126g1351kcal25.9g54.1g112.6g0g
Rypsiöljy 113g996kcal0g0g112.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g15091kcal842.8g594.6g995.8g190.6g
Valittu annoskoko4392g7546kcal421.4g297.3g497.9g95.3g
Annoskoko puolitettuna2196g3773kcal210.7g148.7g249g47.7g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257