Kaalisalaatti avokadolla

Hienonna kaali, pilko chili ja valkosipulin kynnet.

Lisää ne kaalin joukkoon hyvin sekoittaen.

Halkaise avokado ja poista kivi, kaavi sisus lusikalla ja paloittele kulhossa.

Lisää siihen sitruunamehu ja tee mössöä haarukalla.

Yhdistä sitten kaaliin ja sekoita hyvin

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3594g758kcal43.1g122.2g7.2g75.5g
Avokado, kuorittu, kivetön 431g855kcal11.3g3.3g83.7g28.9g
Chili paprika punainen162g65kcal3.2g14.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g3483kcal120.2g294.2g182.2g210.2g
Valittu annoskoko4392g1742kcal60.1g147.1g91.1g105.1g
Annoskoko puolitettuna2196g871kcal30.1g73.6g45.6g52.6g
Arvot/100g100g40kcal1.4g3.3g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308402