Raejuustomunavoi

Keitä 2 kananmunaa kypsäksi ja anna niiden jäähtyä.

Hienonna haarukalla ja lisää ne 50 g:aan margariinia ja lisää seokseen vielä 50 g raejuustoa.

Mikäli käytät noin 8g annoksen kerralla, niin siihen menee noin 24 kcal.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki11g8.4kcal1.4g0.2g0.2g0g
Flora margariini 60, annos 10g11g57kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g196kcal8.6g0.6g17.8g0g
Valittu annoskoko44g98kcal4.3g0.3g8.9g0g
Annoskoko puolitettuna22g49kcal2.2g0.2g4.5g0g
Arvot/100g100g223kcal9.8g0.7g20.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238255