Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%14g30kcal2.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 5.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Feta Patros 200 g3.5g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili Ingman 10%3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g94kcal6.6g1.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko44g47kcal3.3g0.8g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal1.7g0.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.5g1.8g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271