Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g27kcal0.6g4.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko44g14kcal0.3g2.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g7kcal0.2g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.7g4.8g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066