Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g7.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%6.3g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g104kcal8g2.6g6.6g0.2g
Valittu annoskoko44g52kcal4g1.3g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal2g0.7g1.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g3g7.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329