Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska23g7kcal0.3g1.5g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 14g19kcal1.2g2.5g0.3g0.7g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Viinietikka 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g74kcal3g10g2.4g1.4g
Valittu annoskoko44g37kcal1.5g5g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal0.8g2.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g84kcal3.4g11.4g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570