Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5.5g7.3kcal0.5g1g0.1g0.3g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.7g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Maissi jyvät 9g13kcal0.3g2.3g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g7.4g11kcal1.2g0.1g0.6g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g73kcal4g7.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko44g36kcal2g3.6g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1g1.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g82kcal4.5g8.2g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213754