Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 14g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 14g18kcal2.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g12g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g4.1g16kcal1.2g0.1g1.2g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g88kcal8.8g2.4g4.6g1g
Valittu annoskoko44g44kcal4.4g1.2g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal2.2g0.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374