Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)14g44kcal2.4g7.6g0.4g1.8g
Ketsuppi, meira1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku Wursti4.2g3.9kcal0.6g0g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen3.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g5.6g2.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g166kcal8.2g17.8g7.2g3.8g
Valittu annoskoko44g83kcal4.1g8.9g3.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna22g42kcal2.1g4.5g1.8g1g
Arvot/100g100g189kcal9.3g20.2g8.2g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993