Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g154kcal11.4g1.4g11.4g0.2g
Valittu annoskoko44g77kcal5.7g0.7g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g39kcal2.9g0.4g2.9g0.1g
Arvot/100g100g174kcal12.9g1.6g12.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983