Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g18g20kcal0.4g0.6g1.8g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.5g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Polar-juusto 15%7.3g19kcal2.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g111kcal6g3.4g8.2g0.2g
Valittu annoskoko44g56kcal3g1.7g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal1.5g0.9g2.1g0.1g
Arvot/100g100g125kcal6.8g3.8g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326