Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g14g27kcal2.7g0g1.8g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g6.9g4.7kcal0.1g1g0g0g
Suolapähkinä 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow22g8.9kcal0.5g1.5g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g97kcal6.6g5g5.2g1.4g
Valittu annoskoko44g49kcal3.3g2.5g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal1.7g1.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g110kcal7.5g5.7g5.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722