Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g38g12kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3.4g21kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 3g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g88kcal0.4g9g5g1.8g
Valittu annoskoko44g44kcal0.2g4.5g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal0.1g2.3g1.3g0.5g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.2g5.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498