Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g7g6.5kcal1.3g0g0.1g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g7g6.1kcal0.9g0.1g0.2g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g1.9g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g50kcal5.2g2g2g0.2g
Valittu annoskoko44g25kcal2.6g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g13kcal1.3g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.9g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920