Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Maitojauhe rasvaton 0.6g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)6.6g13kcal1.6g0g0.7g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g160kcal9.2g12g8.4g1.4g
Valittu annoskoko44g80kcal4.6g6g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g40kcal2.3g3g2.1g0.4g
Arvot/100g100g180kcal10.4g13.5g9.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253