Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Soijajauhot, Soyolk2.3g9kcal0.9g0.4g0.5g0.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.3kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g8.3g11kcal0.3g0.4g0.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g47kcal3.6g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g225kcal14.8g3.2g16.6g2.6g
Valittu annoskoko44g112kcal7.4g1.6g8.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna22g56kcal3.7g0.8g4.2g0.7g
Arvot/100g100g255kcal16.8g3.6g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035